Tetovált revizorok a Szigeten


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az adóellenőrök szakadt csávónak álcázva ellenőrzik a Sziget fesztivál boltosait.

A kormány által meghirdetett zéró tolerancia jegyében a Sziget fesztiválon is ellenőrzik a boltosok nyugtaadását az adóellenőrök – írja a Magyar Nemzet. Eddig 27 razziát tartottak, és 5 olyan vállalkozót találtak, aki nem adott nyugtát. Tavaly még boltosok majdnem fele bukott le. Akit egyszer elkaptak, az jól teszi, ha legközelebb már nagyon szabályosan nyomtatja a nyugtákat, mert a második bukta után akár százezer forintos büntetést is fizethet.

Az adóellenőrök manapság nem kopott öltönyben járó, szemüveges emberek, hanem tetovált, laza fickónak álcázott vadászok. A konspiráció részeként adott estben kutyasétáltatónak adják ki magukat, és nem a sintértelepről kölcsön kért, szakadt ebbel jelennek meg a színen, hanem előírásosan kozmetikázott ölebbel. Akit egyszer elkaptak, ahhoz biztosan újra visszatérnek.

Forrás: Napi GazdaságKapcsolódó cikkek

2022. december 7.

Adócsalás vádjában bűnösnek találták Donald Trump két cégét

Adócsalás, valamint üzleti adatok éveken át tartó meghamisítása vádjában bűnösnek talált egy New York-i esküdtszék kedden Donald Trump volt amerikai elnökhöz köthető két vállalatot. Donald Trump szerint a cége elleni eljárás politikailag motivált “boszorkányüldözés”.