Bejegyzések Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. címkével

2023. december 28. Cégvilág

Sikeresen tért vissza a nemzetközi piacra a Ganz forgógép üzletága

Egyetlen hónap leforgása alatt hat új nemzetközi megrendelésről írtak alá megállapodást együttesen 4,3 millió euró értékben a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. (Ganz) forgógép üzletágának képviselői. A Ganz célja, hogy – a transzformátorgyártási tevékenység sikeres folytatása mellett – 2024-ben tovább növelje az egyedi tervezésű motorok és generátorok gyártásának, illetve azok szervizelésének részesedését a vállalat forgalmán belül a patinás magyar brand nemzetközi elismertségének növelése érdekében.

2023. november 29. Cégvilág

Újraindult a termelés a Ganz szolnoki üzemében, önerős fejlesztés Zalaegerszegen

Újraindult a termelés a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. szolnoki üzemében. A 3,8 millió euró értékű fejlesztés mintegy 50 munkahelyet teremt a vármegyeszékhelyen. Több mint 350 ezer eurós önerős beruházással bővítette autóipari gyártósorait a zalaegerszegi ZMT Hungary Kft., de már újabb gépsorok beállításait is tervezik – mondta szerdán a helyszínen tartott avatáson a cég ügyvezetője.

2023. április 17. Cégvilág

Megduplázta bevételét a Ganz transzformátorgyártó tavaly

A 2021 évhez képest csaknem a duplájára, összesen 43,89 millió euróra – nagyjából 17,5 milliárd forintra – nőtt a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. árbevétele 2022-ben – közölte a nehézgépgyártó vállalat hétfőn közleményében.

2022. május 11. Cégvilág

Együttműködési megállapodást kötött az MR és a Ganz

 Intelligens transzformátorok fejlesztésére és gyártására együttműködési megállapodást kötött a Maschinenfabrik Reinhausen (MR) és a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. – közölte a vállalati megállapodás magyar aláírója.