Bejegyzések a ‘Trump’ címkével ellátva

Trump adóbevallása még titok marad

Szerző: Adó Online
Dátum: 2019. október 8.
Címkék: , ,
Rovat:

Egy New York-i szövetségi bíró hétfőn elrendelte  Donald Trump elnök adóbevallásának benyújtását nyolc évre visszamenőleg. Trump ügyvédjei azzal érveltek, hogy a mindenkori amerikai elnök az alkotmány értelmében mentes az ilyen jellegű vizsgálatoktól.

Importvámok: nő a feszültség Kína és az USA között

Szerző: Adó Online
Dátum: 2019. augusztus 15.
Címkék: , ,
Rovat:

A világ két legnagyobb gazdasága között dúló kereskedelmi háborúban Washington eddig 250 milliárd dollár értékű kínai importcikkre vetett ki 25 százalékos pótvámokat, amire válaszul Kína 110 milliárd dollár értékű amerikai árut sújtott különböző mértékű büntetővámokkal.

Alakul az USA-Kína vámháború

Szerző: Adó Online
Dátum: 2019. augusztus 2.
Címkék: , , ,
Rovat:

Donald Trump amerikai elnök csütörtökön Twitter-üzenetben 10 százalékos vámemelést jelentett be 300 milliárd dollár értékű kínai árura. Kína úgy reagált, kénytelen lesz ellenlépéseket tenni abban az esetben, ha az Egyesült Államok ragaszkodik az újabb pótvámok bevezetéséhez.

Trump nem adja az adóbevallását

Szerző: Adó Online
Dátum: 2019. április 24.
Címkék: ,
Rovat:

Az Egyesült Államok adóhivatala (IRS) és pénzügyminisztériuma a másodszori határidőre sem nyújtotta be Donald Trump amerikai elnök adóbevallási dokumentumait a kongresszusnak. 

Adócsalással vádolja Trumpot a New York Times

Szerző: Adó Online
Dátum: 2018. október 3.
Címkék: ,
Rovat:

Donald Trump amerikai elnök évtizedekkel ezelőtt segített a szüleinek, hogy dollármilliókat titkoljanak el az adóhivatal elől - írja a The New York Times. Trump ügyvédje hamisnak minősítette a cikkben foglaltakat.