Új vezető a PwC Magyarország könyvvizsgálati üzletágának élén


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2020. július 1-jétől Radványi László veszi át a PwC Magyarország Könyvvizsgálati üzletágának vezetését Balázs Árpádtól, aki hét évig volt ebben a pozícióban. A könyvvizsgálati üzletág magában foglalja a számviteli tanácsadási, a kockázatkezelési és kiberbiztonsági területeket, valamint a cég felnőttképzési központját, a PwC’sAcademyt is.  

Radványi László 2003 óta dolgozik a PwC Magyarországnál, ahova pályakezdőként csatlakozott a diplomaszerzést követően. Az új vezető 2015-ben, 35 évesen lépett a cégtársak közé, azóta a könyvvizsgálati üzletág hazai és régiós transzformációs projektjeiben is irányító szerepet vállalt. Fő célkitűzése, hogy a változó üzleti környezetben automatizált, innovatív megoldásokkal támogassa a PwC ügyfeleit. Az alapvető könyvvizsgálati szolgáltatások mellett az SAP-tanácsadás, a kiberbiztonsági szolgáltatások, a kockázatkezelés és a digitális készségfejlesztés terén is tovább erősítené a cég szerepét Magyarországon és a nemzetközi piacon. László szakmai elfoglaltságain felül a PwC társadalmi felelősségvállalási és sokszínűségi projektjeiben is aktív szerepet vállal. Két gyermek édesapja, szabadidejét legszívesebben családjával, illetve sporthobbijaival tölti.

Balázs Árpád iparági vezető cégtársként koordinálja a jövőben a pénzügyi szektorban működő vállalatok számára nyújtott szolgáltatásokat, illetve 2020. július 1-jétől a PwC CEE Partner Council tagjaként a régió irányítását is támogatja majd.


Kapcsolódó cikkek

2020. január 7.

PwC: 2020 a lassulás éve lesz

2020 a világgazdaság lassulásának éve lesz a PwC szerint, miközben a kereskedelmi feszültségek továbbra is kihívást jelentenek majd a globális ellátási láncok és a világgazdaság további integrációja számára – olvasható a cég Adó Onlinehoz eljuttatott közleményében.
2020. május 28.

PwC: A vállalatok közel fele tapasztalt csalást az elmúlt két évben

A vállalatok által tapasztalt bűncselekmények toplistájának élén az ügyfelek által elkövetett csalás szerepel 35 százalékos aránnyal, ami növekedést jelent a 2018-ban mért 29 százalékhoz képest. A vállalkozások szerint az összes bűncselekmény közül ez a terület és a kiberbűnözés okozza a legtöbb gondot – derül ki a PwC globális gazdasági bűnözésről készített kétévenkénti felmérésének aktuális kiadásából.