Stadionfenntartásra is jó lesz a Tao II.

 • Értesítő a rovat cikkeiről

2017-től kibővítik a tao-pénzek felhasználhatósági körét. 

Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár még szerdán jelentette be, hogy a 2017. június 30-án lejáró jelenlegi sporttámogatási rendszert kibővítik. 

A vállalkozásuk 2011 óta nyereségük egy részét sporttámogatásra fordíthatják. Kezdetben a csapatsportágak voltak a kiemelt kedvezményezettek, később pedig utánpótlás-nevelésre is lehetett fordítani a befolyt pénzeket - írja az Index.

Új szolgáltatásokkal bővült az Adó Online:
 • díjmentes cikk és szaklap értesítő
 • kérdés-válasz szolgáltatásunk kényelmesebb használata
 • egyedi szaklap ajánlatok

Szabó Tünde szerint mindez azt eredményezte, hogy a kedvezményezett sportágakban 260 ezerről 350 ezerre nőtt az igazolt versenyzők száma. 

A 2017-júniusában lejáró kedvezményredszert felváltó Tao II. már készül, és ennek feladata az utánpótlás támogatása mellett a megújult infrastruktúra fenntarthatósága lesz - mondta az államtitkár.

 • Értesítő a rovat cikkeiről
Az irányítópulton gyorsan elérhetőek az új funkciók Irányítópult

Az ado.hu új funkciói itt elérhetőek az Ön számára, a megjelenéshez kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be!

Újdonságok

 • kézfogás

  Tavaly 78 százalékkal csökkent a hazai fúziós-akvizíciós ügyletek összértéke.

 • beteg_kórház

  Kedden megkapják a novemberről előrehozott 8 százalékos illetményemeléssel járó januári bérkülönbözetüket az egészségügyi szakdolgozók - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyi államtitkársága.

 • kormányablak

  A kormányzat közigazgatás-fejlesztési terveinek megfelelően már 270 kormányablakban intézhetik ügyeiket az emberek, 29 városban - közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára kedden a budapesti Nyugati pályaudvaron, ahol új kormányablakot adtak át.

 • pénz

  Tavaly decemberben a bruttó átlagkereset 327 700 forint volt, 13,5 százalékkal több mint egy évvel korábban. 2017. január-decemberben a bruttó átlagkereset 297 000 forint, a nettó átlagkereset 197 500 forint volt. A múlt év tizenkét hónapjában a bruttó és a nettó keresetek  átlagosan 12,9 százalékkal nőttek az előző évhez viszonyítva - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). 

 • vám

  Az új vámtörvény zömében eljárási szabályokat tartalmaz új elemként, ezért gazdálkodói oldalról sokan hajlamosak a változások felett átsiklani. Egy ponton azonban drasztikus változás következett be és ez a vámteher egyetemleges megfizetésére vonatkozó szabályozás.