Amikor az Apeh levele tárgytalan…


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Előfordul a leggondosabb feladóknál is, hogy nem jó csatolmányt küld emailen. Ezúttal az adóhatóság küldött üres dokumentumot a bevallóknak.

Az adóhatóság tájékoztatja tisztelt Ügyfeleit, hogy 2007.02.14-én rendszerhiba miatt 2006. évi érkeztetési számú benyújtott bevallásokra téves, “”Sikeres beküldés nyugtája”” tárgyú elektronikus leveleket küldte a beküldéskor érvényes e-mail címekre. A levelek 0 Kb méretű csatolt pdf-dokumentumot tartalmaztak. A hibát azóta elhárították, a hibás leveleket tárgytalanok, a kellemetlenségért elnézésüket kéri az Apeh.

Forrás: Piac&ProfitKapcsolódó cikkek

2022. október 6.

Gazdaságfejlesztési miniszter: a kormány jelentős összeggel támogatja az energiaintenzív feldolgozóipari kkv-kat

A vállalkozások megsegítése érdekében a kormány elfogadta az energiaintenzív feldolgozóipari kis- és középvállalkozásokat (kkv) támogató programjának költségkereteit, az új támogatási programra a kormány mintegy 200 milliárd forintnyi összeget különít el, ebből 100-100 milliárd forintot használnak fel 2022-ben és 2023-ban – közölte a gazdaságfejlesztési miniszter.