Júniusig nyitott az ingyenes adóbevallási képzés


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén január 1. és május 31. között közel 1600 ingyenes tanfolyam indul a mikrovállalkozások adóbevallásának segítésére.A rendelkezésre álló szabad források lehetővé teszik, hogy a képzésekre további jelentkezőket fogadjanak.

Kilenc regionális képző központ kapott támogatást az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány programja keretében arra, hogy a mikrovállalkozások adóbevallását képzési programokkal segítsék. Ez év január óta a képző központokhoz 23 630 fő képzésére érkezett be igény, amely alapján 1 258 tanfolyam megvalósítását tervezik május végéig.

A rendelkezésre álló szabad források lehetővé teszik, hogy a képzésekre további jelentkezőket fogadjanak. A tanfolyamokról érdeklődni lehet a regionális képző központoknál, az IPOSZ, a KISOSZ, és a VOSZ területi irodáiban.

Forrás: OrigoKapcsolódó cikkek

2022. december 7.

Adócsalás vádjában bűnösnek találták Donald Trump két cégét

Adócsalás, valamint üzleti adatok éveken át tartó meghamisítása vádjában bűnösnek talált egy New York-i esküdtszék kedden Donald Trump volt amerikai elnökhöz köthető két vállalatot. Donald Trump szerint a cége elleni eljárás politikailag motivált “boszorkányüldözés”.