Bemutatkozik a megújult ADÓ ONLINE


Július 1-jétől friss, letisztult arculattal és új funkciókkal jelentkezik az Adó Online, a Wolters Kluwer Hungary Kft. adózási szakportálja.

A megújult nyitóoldalon új elemként megjelenik a Kiemelt téma szekció, mely a legaktuálisabb, illetve legnagyobb érdeklődésre számot tartó híreink, cikkeink tematikus megjelenítését segíti.

Változik a rovatok feltüntetése, a könnyebb navigációt segítendő a cikkek előnézetében színes címkékkel jelöljük a rovatot.

Új keresőmotor épült be az oldalba a gyorsabb és pontosabb találatokért, valamint a jövőben lehetőség lesz a találati lista rendezésére, hogy ezzel is segítsük a legfrissebb cikkek gyorsabb elérését.

Az új dizájnban megjelenik a Kedvencek funkció, melynek köszönhetően a regisztrált felhasználók elkészíthetik a saját cikkgyűjteményüket.

Bővültek a cikkek megosztási lehetőségei, a megújult oldalon már lehetőség van a Facebook Messengeren, Viberen, WhatsAppon történő megosztásra.Kapcsolódó cikkek

2021. szeptember 23.

Mazars: szeptember 30-ig lehet visszaigényelni a külföldi áfát

Egy hetük maradt csupán az áfalevonásra jogosult hazai vállalkozásoknak arra, hogy benyújtsák a külföldi áfa visszaigénylésére vonatkozó visszatérítési kérelmeiket – hívja fel a hazai vállalkozások figyelmét a Mazars. A nemzetközi adótanácsadó és könyvvizsgáló vállalat összefoglalójából kiderül: a szeptember 30-ai jogvesztő határidőig uniós és unión kívüli országokból is kérhetnek visszatérítést 2020-as vásárlásaik után a magyar áfaalanyok.