Ennyi volt a pénztártörvény


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyhangúlag igennel szavazott az Országgyűlés egészségügyi bizottsága szerdai ülésén arról, hogy az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvény hatályon kívül helyezéséről szóló javaslat általános vitára alkalmas – jelentette az MTI.

Egyhangúlag igennel szavazott az Országgyűlés egészségügyi bizottsága szerdai ülésén arról, hogy az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvény hatályon kívül helyezéséről szóló javaslat általános vitára alkalmas – jelentette az MTI. A szavazást megelőzően éles politikai vita bontakozott ki kormánypárt és ellenzék között a pénztártörvény megszületésének körülményeiről. Béki Gabriella (SZDSZ) helyét a bizottságban Bőhm András liberális politikus vette át, aki azonban nem volt jelen az ülésen.

Forrás: Napi Online


Kapcsolódó cikkek

2023. szeptember 25.

A magyarok több mint háromnegyede rendszeresen adományoz

A magyarok több mint háromnegyede rendszeresen adományoz, csaknem egyharmaduk fél évente, 17 százalékuk havonta egyszer jótékonykodik – mondta a Visa Magyarországért felelős területi vezetője hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

2023. szeptember 25.

A Booking-botrány mélyére ás a Gazdasági Versenyhivatal

Még korántsem került pont a Booking-ügy végére. A Gazdasági Versenyhivatal augusztus 24-én indította el gyorsított ágazati vizsgálatát az online szálláshelyfoglalás és a szálláshely-szolgáltatás hazai piacán. A vizsgálati jelentéstervezet elkészítésének eredeti határideje 2023. szeptember 24-én járt volna le, de a hatóság ezt egy hónappal meghosszabbította, mivel a piaci folyamatok teljes feltárásához és értékeléséhez további időre van szükség.