Gyurcsány: két százalékos nyugdíjemelés


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idén két százalékos kiegészítő nyugdíjemelés várható, amelyet ősszel kapnak meg a nyugdíjasok – jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerdán Budapesten.

A miniszterelnök a Marczibányi téri Művelődési Központban tartott lakossági fórumon közölte: a kiegészítő nyugdíjemelés mértéke az éves nyugdíj két százaléka lesz. A miniszterelnök a közel háromszáz nyugdíjas előtt beszélt arról, hogy ma a nyugdíjasok 50-60 százalékkal többet tudnak vásárolni a nyugdíjukból, mint 1998-ban.

Az egészségügyi reform kapcsán hangsúlyozta, hogy a magyar egészségügynek szüksége van a 300 forintos vizitdíjra és a kórházi napidíjra is.

Forrás: PrivátBankárKapcsolódó cikkek

2022. december 2.

Nemzetközi számlagyár vezetője ellen emeltek vádat

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség vádat emelt egy az Egyesült Államokban elfogott férfi és 43 társa ellen, akiket azzal gyanúsítanak, hogy fiktív számlákkal 4,7 milliárd forint forgalmi adót csaltak el – közölte a főügyészség helyettes sajtószóvivője.