Készül a posta az adóbevallási rohamra


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Budapesten több posta éjfélig, megyeszékhelyeken egy-egy posta 20 óráig tart nyitva jövő hétfőn.


A posta közleménye szerint május 21-én, a bevallások feladási határidején a normál rendtől eltérő nyitva tartással várja az ügyfeleket. Így a Nyugati és a Keleti pályaudvarnál lévő posta éjfélig, a Mammut bevásárlóközpontban működő pedig 21 óráig lesz nyitva.

A Budapest Fogarasi úti Tesco posta az általános nyitva tartási rendje szerint 00:00-24:00 óráig áll az ügyfelek rendelkezésére.

A posta közleménye szerint vidéken is fontos, hogy valamennyi megyeszékhelyen legalább egy posta 20.00 óráig nyitva legyen. Amennyiben a megyeszékhelyen nincs az általános nyitva tartás szerint 20.00 óráig (vagy tovább) üzemelő posta, illetve ahol az igénybevétel indokolja, ott a megyeszékhelyi 1-es posta hosszabbított nyitva tartással várja az ügyfeleket.

(Forrás: MTI)


Kapcsolódó cikkek

2024. február 26.

Árfolyam az áfában (III. rész)

A cikksorozat ezen részében a harmadik államból importált termék távértékesítése, valamint a Közösségen belüli távértékesítés és távolról is nyújtható szolgáltatás tekintetében meghatározott értékhatár forintosítási szabályairól lesz szó.

2024. február 23.

Energiahatékonysági beruházások adókedvezménye – még nem késő élni vele

Az energiahatékonysági beruházásokkal összefüggő adókedvezmények rendszere jelentősen átalakult tavaly év végén és ez nehéz helyzetbe hozza a cégeket. Egyúttal fontos hangsúlyozni, hogy a folyamatban lévő beruházások esetén még nem késő élni az adókedvezmény adta lehetőséggel – olvasható a Niveus Consulting Group közleméényében.