Bejegyzések hamis parfüm címkével

2023. július 14. Adó

Hamis parfümök és nikotinos párnácskák kerültek horogra a NAV ellenőrzésen

Majdnem 30 millió forintot érő, 1176 doboznyi parfümöt találtak a pénzügyőrök egy furgonban az M7-es autópályán – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken. Továbbá mintegy négyezer tégely, csaknem nyolcmillió forintot érő svéd nikotinos párnácskát foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Repülőtéri Igazgatóságának munkatársai. A NAV azt közölte pénteken, hogy a küldemények birtoklása és kereskedelme jövedéki engedélyhez kötött.

2021. november 30. Cégvilág

Csempészkamiont állított meg a NAV

Mintegy négymillió forint értékű illatszert, valamint hárommillió forint értékű dohányt foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M1-es autópályán egy román teherautó ellenőrzése során.

2020. január 10. Adó

Hamis parfümöket foglalt le a NAV

Tizenegy millió forint értékű, különféle márkájú hamis parfümöt foglalt le a NAV egy budapesti ellenőrzésen – közölte az adóhatóság.

2019. november 8. Adó

Ötvenmillió forint értékű hamisított parfümöt foglalt le a NAV

Több mint háromezer üveg, mintegy 54 millió forintot érő hamis márkajelzésű parfümöt foglaltak le a pénzügyőrök Rajkánál, az ügyben iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indítottak büntetőeljárást – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken.

2019. október 14. Adó

37 milliót érő hamis parfümöt foglalt le a NAV

A NAV munkatársai egy lengyel kisteherautó rakterében 37 millió forint értékű hamis parfümöt találtak az M1-es autópályán a napokban – közölte a szervezet Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatósága.

2019. szeptember 6. Adó

Hamis parfümökre és cipőkre csapott le a NAV

A NAV munkatársai 24 millió forint értékű hamis parfümöt és 132 pár hamis cipőt foglaltak le az M1-es autópályán – közölte a szervezet Komárom-Esztergom megyei igazgatósága.