2029 júniusáig folytatódhat a látvány-csapatsportok támogatása a tao felajánlásokból


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Európai Bizottság határozata értelmében további hat évig, 2029 júniusáig folytatódhat a látvány-csapatsport támogatási adóprogram – jelentette be Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár pénteken.

Az államtitkár a közösségi oldalára feltöltött videóban emlékeztetett rá, hogy az immár 12 éve futó társasági adón alapuló rendszer érvényességi ideje 2023. június 30-án lejár, ezért a sportért felelős államtitkárság valamennyi munkatársa mindent megtett annak érdekében, hogy ez a program folytatódhasson.

„Ennek érdekében kérelemmel fordultunk az Európai Bizottság felé. Nos, kedves sportbarátok, itt tartom a határozatot a kezemben, és azzal a kiváló hírrel kívánok jó hétvégét, hogy a TAO-program további hat évig, azaz 2029 júniusáig folytatódhat” – mondta Schmidt Ádám.

(MTI)

Hirdetés


Töltse le ingyenesen „
A 2022. évi őszi adóváltozások” című 3 részes összefoglaló írást!Szerezzen első kézből, a Pénzügyminisztérium szakembereitől információt a 2023. január 1-jén életbe lépett adóváltozásokkal kapcsolatban.Regisztráljon, és azonnal érkezik az anyag első része!

Kapcsolódó cikkek