A NAV ellenőrei a szoláriumokba is ellátogathatnak Pécsett


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A NAV ellenőrei szerte az országban felbukkanhatnak – „adótraffipax” információk.

A NAV baranyai munkatársai augusztus 31. és szeptember 5. között hétfőn Pécsett, a szoláriumokban, szerdán a Szigetvári Strandon értékesítőknél, csütörtökön pedig Sásdon, a Rákóczi úti üzletekben végeznek ellenőrzéseket.

A revizorok a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatottak bejelentését, az online pénztárgépek használatát, valamint a forgalmazott áruk eredetét vizsgálják.

A hivatal munkatársai továbbra is ellenőrzik a dolgozók szabályos foglalkoztatását a megye építkezésein.

adótraffipax

A NAV Csongrád-Csanád Megyei Adó- és Vámigazgatósága munkatársai  szeptember 1. és 3. között a megyében a piacokon, közterületeken működő adózókat ellenőrzik.

Az adóellenőrök többek között a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatottak bejelentését és a pénztárgépek szabályszerű használatát vizsgálják.

A NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatósága 2020. szeptember 1. és 3. között a vendéglátóhelyeket ellenőrzi a megyében. A revizorok vizsgálják a nyugta-  és számlaadást, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését és az alkalmazottak bejelentését.

További, az ország más területein felbukkanó adóellenőrökről szóló figyelmeztetések is elolvashatók a NAV adótraffipax oldalán. Természetesen a közzétett adatoktól eltérő helyeken és ágazatokban máshol is lehetnek ellenőrzések.


Kapcsolódó cikkek