Mit gondolnak a cégautóadóról a NAV szakemberei?


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megmutatjuk, hogy NAV Információs Füzetek között hol és hogyan találja meg a címben szereplő kérdésre a választ.

Korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szakemberei által készített tájékoztató anyagok már elérhetőek az Adó Jogtáron, ami nagymértékben megkönnyíti a változó jogszabályok és útmutatók közötti navigálást, a jogszabályváltozások követését.

Legújabb írásunkban azt mutatjuk meg, hogy a NAV Információs Füzetek között hol és hogyan találja meg a címben szereplő kérdésre a választ.

Kérjen 2 hetes ingyenes demóhozzáférést az Adó Jogtár® Prémiumhoz >>

Adó Jogtár® Prémium kezdőlapját megnyitva kattintson a NAV Információs Füzetekre

információs

Itt már nem szükséges évek szerinti bontásban kutatnia a cégautóadózással kapcsolatos tájékoztató után. Az időgépesített formátum miatt elegendő az Egyéb adónemek, kötelezettségek ikonra kattintva kiválasztania a releváns füzetet.

információs

A megnyíló 31/2022. NAV Információs füzet eszközsorából ki is választhatja, hogy melyik időállapotnak megfelelően szeretné megtudni a NAV szakembereitől a kérdésére a választ.

információs


Kapcsolódó cikkek

2024. június 19.

Varga Mihály: Magyarország élen jár a gazdaságfehérítésben az uniós országok között

Az Európai Unión belül Magyarország hajtotta végre az egyik legnagyobb gazdaságfehérítést 2010 óta: az áfarés mértéke 22 százalékról 4,4 százalékra, a GDP-arányos adóelvonás mértéke pedig 40 százalékról 35 százalékra csökkent – jelentette ki Varga Mihály az Adóigazgatások Európai Szervezete (IOTA) éves közgyűlésének szerdai nyitó napján Budapesten.