Mit gondolnak a cégautóadóról a NAV szakemberei?


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megmutatjuk, hogy NAV Információs Füzetek között hol és hogyan találja meg a címben szereplő kérdésre a választ.

Korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szakemberei által készített tájékoztató anyagok már elérhetőek az Adó Jogtáron, ami nagymértékben megkönnyíti a változó jogszabályok és útmutatók közötti navigálást, a jogszabályváltozások követését.

Legújabb írásunkban azt mutatjuk meg, hogy a NAV Információs Füzetek között hol és hogyan találja meg a címben szereplő kérdésre a választ.

Kérjen 2 hetes ingyenes demóhozzáférést az Adó Jogtár® Prémiumhoz >>

Adó Jogtár® Prémium kezdőlapját megnyitva kattintson a NAV Információs Füzetekre

információs

Itt már nem szükséges évek szerinti bontásban kutatnia a cégautóadózással kapcsolatos tájékoztató után. Az időgépesített formátum miatt elegendő az Egyéb adónemek, kötelezettségek ikonra kattintva kiválasztania a releváns füzetet.

információs

A megnyíló 31/2022. NAV Információs füzet eszközsorából ki is választhatja, hogy melyik időállapotnak megfelelően szeretné megtudni a NAV szakembereitől a kérdésére a választ.

információs


Kapcsolódó cikkek

2023. szeptember 28.

A forrásbevonásban segíti a vállalkozásokat egy új alkalmazás

Elkészült a Vállalkozói Információs Portállal (VALI) integráltan működő Forrástérkép elnevezésű alkalmazás, amely a finanszírozási lehetőségek bemutatásával segíti a vállalkozásokat, azon belül főként a mikro- és kisvállalkozásokat – közölte az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft.

2023. szeptember 28.

Kell-e sírnia Argentínának?

A XIX. század végétől a nagy gazdasági válságig (1930) tartott Argentína igazi aranykora: ekkor az egy főre jutó GDP még az Egyesült Államokat is megelőzte és Argentína a világ 7. leggazdagabb országa volt. A nagy gazdasági válság súlyosan érintette az országot, amely kis túlzással ebből a sokkból a mai napig nem tudott feltápászkodni. Argentína adórendszere bonyolult és nem befektetőbarát.