Mit gondolnak a cégautóadóról a NAV szakemberei?


Megmutatjuk, hogy NAV Információs Füzetek között hol és hogyan találja meg a címben szereplő kérdésre a választ.

Korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szakemberei által készített tájékoztató anyagok már elérhetőek az Adó Jogtáron, ami nagymértékben megkönnyíti a változó jogszabályok és útmutatók közötti navigálást, a jogszabályváltozások követését.

Legújabb írásunkban azt mutatjuk meg, hogy a NAV Információs Füzetek között hol és hogyan találja meg a címben szereplő kérdésre a választ.

Kérjen 2 hetes ingyenes demóhozzáférést az Adó Jogtár® Prémiumhoz >>

Adó Jogtár® Prémium kezdőlapját megnyitva kattintson a NAV Információs Füzetekre

Itt már nem szükséges évek szerinti bontásban kutatnia a cégautóadózással kapcsolatos tájékoztató után. Az időgépesített formátum miatt elegendő az Egyéb adónemek, kötelezettségek ikonra kattintva kiválasztania a releváns füzetet.

A megnyíló 31/2022. NAV Információs füzet eszközsorából ki is választhatja, hogy melyik időállapotnak megfelelően szeretné megtudni a NAV szakembereitől a kérdésére a választ.Kapcsolódó cikkek

2022. augusztus 15.

Jól látható nagyságú a magyar ikerdeficit

A májusi csökkenés után júniusban a korábbi hónapok szintjére, 806 millió euróra nőtt a folyó fizetési mérleg havi hiánya a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn megjelent előzetes adatai szerint. Májusban 370 millió, áprilisban és márciusban egyformán 780 millió euró volt a folyó mérleg deficitje. Július végére az államháztartás önkormányzatok nélkül számolt központi alrendszere  2636,5 milliárd forintra csökkent az év elejétől halmozódó deficit.