Újra érdekes nevek a NAV adóslistáján

Szerző: Adó Online
Dátum: 2019. május 17.
Címkék: ,
Rovat:
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal negyedévente közölt adóslistája gyakran találhatunk celebritásokat, most sincs ez másképp.

A lista érdekes neveiből a Napi.hu szemezgetett. A NAV felsorolásában olvasható többek között az Andrássy úti egykori Aranymúzeumot létrehozó – korábban A 100 leggazdagabb című kiadványban is szereplő – műgyűjtő, Zelnik István neve is.

A listán található a “Frabato ősi mágus” néven tevékenykedő Fischl András is, aki a honlapja szerint jóslással, mágiával, rontáslevétellel és szerelmi oldás-kötéssel foglalkozik.

Feltűnik a listán a 2000-es évek elején tevékenykedő, több ezer kisbefektetőt megkárosító – egyebek mellett a piliscsabai Magdolna-völgyben házépítéseket is tervező – Pilis-Invest Ingatlanbefektetési és Hasznosító Szövetkezetnek a volt igazgatósági elnöke, Tallér Károly neve is.Huzamosabb ideje szerepel az adóslistán Dobrai Sándorné (bróker Marcsika), a felszámolás alatt lévő Kun-Mediátor Kft. ügyvezetője, aki a vád szerint több mint 12 milliárd forint kárt okozott a pénzüket rábízó ügyfeleinek. A listán olvasható a neve az Ámokfutók együttes egykori frontemberének, Kozsónak, azaz Kocsor Zsoltnak, a plasztikai sebész Seffer Istvánnak, az egykori labdarúgó játékvezető Saskőy Szabolcsnak, és Mustafa Sezen zöldség-gyümölcs nagykereskedelemmel foglalkozó vállalkozónak, aki tavaly a Török-Magyar Kereskedelmi Kamara főtitkáraként tagja volt Orbán Viktor Törökországba látogató delegációjának is – olvasható a lapban.


Kapcsolódó cikkek:


Ismert nevek a NAV adóslistáján
2018. november 26.

Az idei harmadik negyedévben 93 adózónál állapítottak meg jelentős adóhiányt, az átlagösszeg 144 millió forint volt.