Bejegyzések illegális dohánykereskedelem címkével

2020. szeptember 2. Adó

Vágott dohányra csapott le a NAV

A kocsiban ülők elmondása szerint a dohányt az autópálya szélén találták, és éppen a miskolci NAV kirendeltségébe vitték leadni, ám a pénzügyőrök csak feljelentették őket – derül ki a NAV honlapján közölt hírből.

2020. május 19. Adó

Cigarettát és vágott dohányt találtak a pénzügyőrök Borsodban

Több mint kétezer doboz adózatlan cigarettát, valamint – vélhetően pszichoaktív anyagot is tartalmazó – vágott dohányt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai, amikor keresőkutyával ellenőrzést tartottak egy borsodi településen – közölte a NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatósága kedden.

2019. július 30. Adó

Több mint 70 ezer doboz cigarettát foglalt le a NAV

Több mint 70 ezer doboz cigarettát foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyomozói Komárom-Esztergom megyében két bérelt kisteherautóból. A csempészáru értéke eléri a 105 millió forintot – közölte a NAV kedden.

Félmilliárd forintnyi csempészcigarettát foglalt le a NAV
2019. június 5. Adó

Félmilliárd forintnyi csempészcigarettát foglalt le a NAV

Rekord mennyiségű, 530 millió forint értékű csempészett cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy kamion rakterében a csengersimai magyar-román határátkelőhelyen – közölte a hatóság Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense szerdán.

2019. június 3. Adó

Ragasztószalag helyett csempészcigarettát szállított

Több mint 84 millió forint értékű csempészcigarettát szállított az a román kisteherautó, amelyet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Zala megyei munkatársai tartóztattak fel a 86-os főúton – közölte a NAV Zala megyei sajtófőreferense hétfőn.

2019. április 8. Adó

Csempészcigarettát talált a NAV Záhonynál

Mintegy nyolcvannyolc millió forint értékű csempészett cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy kamionban a záhonyi magyar-ukrán határállomáson – közölte a hatóság Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei adó- és vámigazgatósága rendészeti főosztályának sajtóreferense.

2018. október 9. Adó

15 ezer doboz cigarettát foglalt le a NAV

Több mint húszmillió forint értékű csempészett cigarettát foglaltak le a magyar-ukrán zöldhatáron – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense.

2018. szeptember 3. Adó

Csempészett cigaretta volt a vonaton

Több mint négymillió forint értékű csempészett cigarettát találtak egy Ukrajnából érkező nemzetközi vonaton a záhonyi határállomáson – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense.

2018. július 30. Adó

Kutya szagolta ki a csempészcigarettát

Kábítószer- és cigarettakereső kutya segítségével találtak több mint kétezer doboz csempészcigarettát a pénzügyőrök az M70-es autóúton egy kisbuszban – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Zala Megyei Adó- és Vámigazgatósága hétfőn.