Kezdőlapon kiemelt

2024. március 27.
Támogatott tartalom

Így ösztönöznek a felelős munkáltatók

Az önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulásokat a vállalatok juttatási és cafetéria rendszerében egyre több felelős vállalatvezető teszi elérhetővé a dolgozók számára. Nem véletlen, hiszen számos indok szól amellett, hogy a vállalatok aktívan támogassák dolgozók előtakarékosságát.

Egészségügyi prevenció célzottan: stratégiai előny a cégek számára
2024. február 21.
Támogatott tartalom

Egészségügyi prevenció célzottan: stratégiai előny a cégek számára

Az egészség és a produktivitás szoros összefüggése kiemelt téma napjaink munkahelyi környezetében. A munkavállalók egészségének megőrzése és támogatása nemcsak etikai, hanem üzleti szempontból is kiemelt fontosságúvá vált. Az MBH Gondoskodás Egészségpénztár által nyújtott szolgáltatások kiváló lehetőséget kínálnak a cégek számára arra, hogy stratégiai előnyt nyerjenek a munkahelyi egészségmegőrzés terén. A prevenciós szűrővizsgálatok és egészségprogramok nemcsak a munkavállalók jólétére és egészségére fókuszálnak, hanem közvetetten a vállalat teljesítményére és eredményességére is hatást gyakorolhatnak.

2022. november 21.
Támogatott tartalom

Munkaerő megtartás és motiváció MKB Pénztárak juttatási lehetőségeivel!

A jogszabályi környezet jó lehetőséget biztosít arra, hogy a munkavállalók anyagi érdekeltségi rendszerében egyre nagyobb hangsúlyt kapjanak a nyugdíjcélú és az egészségre fordítandó pénztári juttatások, támogatások. A visszaigényelhető 20% SZJA adókedvezmény miatt továbbra is kifejezetten kedvező nettó juttatási értékkel és a belépésre motiváló akciókkal várja az újévet az MKB Nyugdíjpénztár és az MKB-Pannónia Egészségpénztár is!

2021. december 14.

Munkáltatók figyelem: adócsökkenéssel indul 2022! (x)

Csökkenő adókulcsokkal jön 2022, ami által a nyugdíjcélú és az egészségre fordítandó pénztári juttatások is kedvezőbb adókörnyezetbe kerülnek az idei évhez képest. A visszaigényelhető 20% SZJA adókedvezmény miatt továbbra is kifejezetten kedvező nettó juttatási értékkel és a belépésre csábító akciókkal várja az újévet az MKB Nyugdíjpénztár és az MKB-Pannónia Egészségpénztár is!

2021. október 4.

A NAV diktálja a tempót: Digitalizáció a könyvelés oldaláról (x)

A digitalizáció bevezetésével elsődleges cél mind a vállalkozások, mind a könyvelést végző szakemberek számára a hatékonyság növelése, a tervezhetőség, átláthatóság megteremtése. A NAV által előírt adatszolgáltatási kötelezettség és az ehhez kapcsolódó lehetőségek dinamikus fejlődést kínálnak a digitális ügymenet kialakításához.