Kezdőlapon kiemelt


2022. november 21.
Támogatott tartalom

Munkaerő megtartás és motiváció MKB Pénztárak juttatási lehetőségeivel!

A jogszabályi környezet jó lehetőséget biztosít arra, hogy a munkavállalók anyagi érdekeltségi rendszerében egyre nagyobb hangsúlyt kapjanak a nyugdíjcélú és az egészségre fordítandó pénztári juttatások, támogatások. A visszaigényelhető 20% SZJA adókedvezmény miatt továbbra is kifejezetten kedvező nettó juttatási értékkel és a belépésre motiváló akciókkal várja az újévet az MKB Nyugdíjpénztár és az MKB-Pannónia Egészségpénztár is!

2021. december 14.

Munkáltatók figyelem: adócsökkenéssel indul 2022! (x)

Csökkenő adókulcsokkal jön 2022, ami által a nyugdíjcélú és az egészségre fordítandó pénztári juttatások is kedvezőbb adókörnyezetbe kerülnek az idei évhez képest. A visszaigényelhető 20% SZJA adókedvezmény miatt továbbra is kifejezetten kedvező nettó juttatási értékkel és a belépésre csábító akciókkal várja az újévet az MKB Nyugdíjpénztár és az MKB-Pannónia Egészségpénztár is!

2021. október 4.

A NAV diktálja a tempót: Digitalizáció a könyvelés oldaláról (x)

A digitalizáció bevezetésével elsődleges cél mind a vállalkozások, mind a könyvelést végző szakemberek számára a hatékonyság növelése, a tervezhetőség, átláthatóság megteremtése. A NAV által előírt adatszolgáltatási kötelezettség és az ehhez kapcsolódó lehetőségek dinamikus fejlődést kínálnak a digitális ügymenet kialakításához.