Bejegyzések fejlesztés címkével

2023. december 5. Cégvilág

Fejlesztette gyártókapacitását a CE Glass Zrt.

Uniós támogatással, félmilliárd forintos beruházással fejlesztette gyártókapacitását a Szeged határában található üzemében a hőszigetelő és biztonsági üvegeket gyártó CE Glass Zrt. – tájékoztatott.

2023. november 9. Cégvilág

2028-ig 150 milliárd forint fejlesztést hajt végre a társaság

A 4iG távközlési és infokommunikációs vállalatcsoport 2028-ig 150 milliárd forint értékű mobil és vezetékes hálózati beruházást valósít meg, így a lakosság közel 100 százaléka számára elérhetővé teszi a szélessávú internet és nagy felbontású televíziós szolgáltatások használatát 5G és gigabites hálózattal – jelentette be Jászai Gellért, a 4iG-csoport elnöke budapesti sajtótájékoztatón, miután együttműködési megállapodást írtak alá a kormánnyal.

2023. július 10. Cégvilág

Fejleszt a Sasvári Kft., a szentesi Hydro-Kor Kft., a Miskolc Holding Zrt. és a Hell Energy

Több mint 400 millió forintos fejlesztést hajt végre az optikai üzlethálózatot működtető, esztergomi Sasvári Kft. Európai uniós támogatással új csarnok építésével és korszerű diagnosztikai mérőállomás üzembeállításával, 262 millió forintos beruházással bővítette kapacitását az elsősorban ivó- és szennyvíztisztító-telepek gépészeti kivitelezésével foglalkozó szentesi Hydro-Kor Kft. Kétmilliárd forint értékben fejlesztette ipari parkjának infrastruktúráját a Miskolc Holding Zrt. annak érdekében, hogy a vármegyeszékhely továbbra is vonzó célpontja legyen a beruházásoknak – közölte a megyei jogú város önkormányzata. A Hell Energy cégcsoport több mint 200 millió dolláros beruházással gyárat tervez építeni Azerbajdzsánban.

2021. november 4. Adó

A NAV közel 14,5 milliárd forint forrásból fejleszti szolgáltatásait

A NAV 9,33 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásból és 5,13 milliárd forint intézményi forrásból fejleszti szolgáltatásait, a 2023. június 29-ig létrejövő fejlesztések a hivatal adó-, jövedéki, felszámolási és végrehajtási, valamint bűnügyi tevékenységeihez kapcsolódnak – közölte a NAV csütörtökön az MTI-vel.