Bejegyzések gdp-növekedés címkével

2021. november 5. Adó

Elemzők: pozitív meglepetés a kiskereskedelmi adat

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken kiadott jelentése szerint szeptemberben 5,8 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom a nyers és a naptárhatástól megtisztított adatok szerint egyaránt.

2019. november 29. Cégvilág

5 százalékkal nőtt a gazdaság

Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) a harmadik negyedévében 5,0 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit, a harmadik negyedévi növekedéshez a szolgáltatások 2,1, az ipar 1,5, az építőipar 1,0 százalékponttal járult hozzá – közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2019. november 14. Cégvilág

5 százalékkal nőtt a gazdaság

A bruttó hazai termék (GDP) a nyers adatok szerint 5,0 százalékkal, a szezonálisan és naptárhatással kiigazított adatok szerint 4,8 százalékkal nőtt a harmadik negyedévben éves összevetésben – közölte első becslésként a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2019. augusztus 14. Cégvilág

Nagyot nőtt a gazdaság

Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) a nyers adatok szerint 4,9 százalékkal, a szezonálisan és naptárhatással kiigazított és kiegyensúlyozott adatok szerint 5,1 százalékkal nőtt a második negyedévben, éves összevetésben – közölte első becslésként a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2019. május 15. Cégvilág

KSH: 5,3 százalékkal bővült a GDP az első negyedévben

Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) a nyers adatok szerint 5,3 százalékkal, a szezonálisan és naptárhatással kiigazított és kiegyensúlyozott adatok szerint 5,2 százalékkal nőtt a tavalyi azonos időszakhoz képest – jelentette első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).